Ludvig (Lui) Vinito

Description:

En »kapten» för ett av de starkare tjuvgillena som agerar inom det område vår skrothandel ligger. Han har starka åsikter om att vår klan ska hålla sig till häleri och inte ge sig in på rena tjuvgille verksamhet. Han försöker hålla koll på vår verksamhet, besöker ofta upplaget, frågar om var saker kommer ifrån och ser till att den »cut» vi får på de vi säljer åt honom ligger långt under nivåer vi anser är hållbara.

Lui har så mycket vikt inom gillet att det vore en dålig ide att rent ut trots honom. Han är även flashy, tycker om att skryta om vad han gör, hans klädsel är ungefär lika ruggiga som alla andras i dessa områden men han brukar ha någon detalj som en snofsig hatt eller broderad väst som han uppenbarligen lagt ner en massa pengar på. Tyvärr brukar de förfalla ner till skräpnivå ganska snabbt.

När det gäller direkt kontakt med inbrott, rån, våld etc. så har Lui nått en nivå så att han för det mesta inte behöver få sina händer smutsiga men han har ett temperament och blandar sig trots allt in sig i en hel del då det känns personligt.

Bio:

Ludvig (Lui) Vinito

Rökridåer Hopeless Hopeless